Æresmedlemskap

Lise Eriksen ble 17. mai tildelt æresmedlemskap i BSK for sitt betydelige arbeid for idretten i Båtsfjord.
mb1
mb2
Foto: Inge Wahl

Lise kommer fra en aktiv idrettsfamilie og har fra barnsben av vært et ja- menneske som alltid har stilt opp som frivillig i mange forskjellige arrangement i bygda. Som idrettsutøver var det svømmingen som trakk mest, og det ble deltagelse i stevner som resulterte i blant annet flere Finnmarksmesterskap samt to ganger deltagelse i ungdomsmesterskap i bl.a Skien og Oslo.

Ved inntoget av volleyballen i Båtsfjord ble Lise aktiv spiller for en stund, men senere et svært aktiv frivilligarbeidende medlem som var med på å samle inn penger i stor skala med lotteri, bingoer, kafèdrift, kakebaking og arbeid med og under kampene som ble spilt for fulle tribuner både i gamle gymsalen og senere i idrettshallen.

Da barna hennes ble større og startet sin deltagelse i fotball og ski/skiskyting ble det naturlig at Lise deltok som frivillig også i disse undergruppene av BSK. Blant annet er 17 mai arrangementet i BSK sin regi ledet av vårt medlem flere ganger, og det ble på denne måten satt standard for hvordan framtidige 17 mai’er skulle bli gjennomført fordi malene ble utarbeidet på en slik måte at de følges også i dag.

Lise var den som oppgraderte skikarusellen til slik det er i dag. Vafler og varm saft har vært en medfølgende venn i svært mange år og mange barn har nytt godt av dette på skikarusellen og også etter enkelte treninger i dårlig vær. Etter flere år som eneansvarlig for kafedrifta på onsdagenes skikarusell, fikk hun avlastning slik at hun bare trengte å møte hver andre uke, og senere hver tredje uke.

I skigruppa har hun vært både mangeårig styremedlem og leder for gruppa, og i de fleste år også tatt hånd om økonomien. Hun var også en av våre medlemmer som var med i arrangement komiteèn for NNM i skiskyting som BKS ski var medarrangør for i lag med Tana Skiskytterlag i 2012.

Hun er fra i år ikke lenger med i styret for ski/skiskyting. Om dette skyldes at hun er for opptatt med bestemorsrollen eller for å kunne være mer på hytta i Syltefjord paradiset vites ikke. Det ryktenes om at andre undergrupper i BSK prøver å verve henne, men skigruppa anser hennes fravær kun som en permisjon, og satser på at hun kommer sterk og klar tilbake etter en liten pause.

 

Tips en venn  Skriv ut