Æresmedlemskap

Arne Theodor tildelt æresmedlemskap i Båtsfjord Sportsklubb i 2011, for særlig fortjenestefullt arbeid for idretten i Båtsfjord.
arne Th
arne Th
Arne var allerede på 80-tallet en markant skikkelse i idrettslivet i Båtsfjord og ble etter hvert leder i Båtsfjord Idrettsforening. Han deltok tidlig i arbeidet med Båtsfjordmessa, først som hovmester og deretter som messegeneral.

I 1993 tok han over som leder av nye Båtsfjord sportsklubb, og det var han fram til Frank Bakke Jensen tok over i 2003. Som leder av Båtsfjord Sportsklubb hadde han den glede av å starte tradisjonen med å dele ut graverte Strømengkniver til alle våre Norgesmestere. Det ble delt ut mange kniver i disse årene innenfor volleyball, badminton og bryting og dette er en tradisjon som er videreført til dagens Norgesmestre. Arne har gjennom sitt arbeid bidratt sterkt til å forme den klubben vi har i dag.

Da behovet for kunstgressbane i Båtsfjord meldte seg på begynnelsen av 2000 -tallet var Arne primus motor. I et hattefokk ble Båtsfjord kunstgress AS stiftet og banen sto klar allerede i 2001.

Han gikk av som leder i Båtsfjord Idrettsråd i vår, men sitter fortsatt som leder av Båtsfjord kunstgress AS. En virkelig ildsjel innenfor Båtsfjordidretten.
Tips en venn  Skriv ut